menu

Radio Nowhere

Collaborations

Radio Nowhere-Mix Grill: Μια Συνεργασία Άκρως… Μουσική

Radio Nowhere | 19/02/2020
Radio Nowhere Mix Grill Together

Το Radio Nowhere ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του, εδώ και μερικές μέρες, με το μουσικό και πολιτιστικό portal Mix Grill.

To Mix Grill έχει σαν έδρα την Αθήνα. Από το 2008 μέχρι σήμερα προσφέρει καθημερινή και ενδιαφέρουσα ύλη για ό,τι παίζει στην πόλη, την Ελλάδα και τον κόσμο. Αφιερώματα, φωτογραφικές ανταποκρίσεις, αφιερώματα και προτάσεις για έξοδο, θέατρο κινηματογράφο «ψήνονται» καθημερινά από τους συντάκτες του και προσφέρονται online σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Έχοντας ως στόχο μια ολοκληρωμένη και αμφίδρομη μουσική εμπειρία, στις εκπομπές μας αναπαράγονται ήδη επιλεγμένα άρθρα από την ύλη του Mix Grill, ενώ το ζωντανό μας πρόγραμμα διατίθεται για ακρόαση και στον ειδικό player που έχει εγκαταστήσει η συντακτική ομάδα του portal.

Μπείτε, δείτε, ακούστε, νιώστε στο mixgrill.gr. Γιατί η μουσική είναι αυτό που χρειαζόμαστε!

 

Λίγα Λόγια για το Mix Grill

Το Mix Grill –www.mixgrill.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά portals για τον πολιτισμό. Ξεκίνησε ως blog τον Ιανουάριο του 2008 από τον Γ.Μ., που είχε στόχο να καλύψει backstage την επόμενη εμφάνιση των Radiohead στην Αθήνα μετά το 2000. Όταν πλέον αντιλήφθηκε τη ματαιότητα του εγχειρήματος, είχε ήδη μολυνθεί από τον ιό του Mix Grill. Σύντομα, βρήκε συνοδοιπόρους. Ο ένας έγινε πολλοί, το blog έγινε site, τα χρόνια πέρασαν και το Mix Grill είναι ακόμα εδώ, έχοντας πρόσφατα γιορτάσει τα 12 του χρόνια!

Έχει φιλοξενήσει άρθρα 130 συντακτών για θέματα που άπτονται όλων των εκφάνσεων του πολιτισμού. Η αγάπη για τη μουσική και τις συναυλίες αποτελεί τη σταθερή βάση του Mix Grill. Άξιοι παραστάτες δίπλα τους στέκονται το θέατρο, ο κινηματογράφος και οι τηλεοπτικές σειρές. Κατά καιρούς η λογοτεχνία, ο χορός και τα κόμικ βρίσκουν επίσης το δρόμο τους για τις σελίδες του.

Αυτά τα 12 χρόνια έχουμε συνεργαστεί σχεδόν με όλες τις μουσικές σκηνές, με πολλούς θεατρικούς χώρους και μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας καi της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, συνεργαστήκαμε με το Primavera Sound στη Βαρκελώνη, το Primavera Sound στο Πόρτο, το EXIT Festival στη Σερβία, το Hove Festival στη Δανία, το Rock en’ Seine στη Γαλλία και το Hurricane Festival στη Γερμανία.

Σήμερα η συντακτική ομάδα του Mix Grill αποτελείται από 39 αρθρογράφους, 3 αρχισυντάκτες, 2 φωτογράφους και έναν διαχειριστή του portal. Στην ομάδα του θα βρείτε μουσικούς, μουσικολόγους, μουσικόφιλους και μουσικοχτυπημένους, καθώς επίσης συναυλιομανείς, θεατροπαρμένους και σινεφρικιά. Η έδρα του παραμένει στην Αθήνα, αλλά η καρδιά του χτυπά ακόμα στη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, το Ηράκλειο Κρήτης, το Μύνστερ και όπου αλλού ζουν, ταξιδεύουν και ονειρεύονται οι άνθρωποι που το στηρίζουν.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο Σταύρος Κασιμάτης, που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο Mix Grill και το Radio Nowhere. Είναι πολλές οι φορές που είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο να δημιουργήσουμε τον δικό μας ραδιοφωνικό σταθμό. Αυτό το σενάριο γίνεται ακόμη καλύτερο, όταν ανακαλύπτεις ότι ήδη υπάρχει ένα ραδιόφωνο, το οποίο λειτουργεί όπως το Mix Grill, με περίσσεια αγάπη για τη μουσική, με νέες-καινοτόμες ιδέες και γενικότερα με βλέμμα στο μέλλον. Έτσι, είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι να θεωρούμε πλέον το Radio Nowhere ως το δικό μας web ραδιόφωνο.

Σε κάθε σελίδα του Mix Grill βρίσκετε τον player για να ακούτε το ζωντανό πρόγραμμα του Radio Nowhere.

Κάθε μέρα η μουσική, το θέατρο και ο κινηματογράφος μπαίνουν στο grill… μαζί με τους χιλιάδες αναγνώστες μας.

Μπείτε κι εσείς!

Written by Radio Nowhere
  • cover play_circle_filled

    Radio Nowhere #live

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play